Cursus  EHBO met homeopathie en kruiden  en   'Wikkelen'


Voor iedereen die het leuk vindt om op een natuurlijke manier EHBO te verlenen en acute ziekten te ondersteunen geef ik de cursus:

    " EHBO  met homeopathie en kruiden"

Aan het eind van deze cursus bent u voldoende geïnformeerd om zelfstandig homeopathische middelen in te zetten bij oa. brandwonden, verkoudheden, koorts, verstuikingen en kneuzingen.

U leert wanneer u met de klacht naar de huisarts moet of wanneer u het op een natuurlijke manier kunt ondersteunen met homeopathie, kruiden of huismiddeltjes.

De cursus bestaat uit 2 avonden, waarvan de bijdrage 14,95 euro per avond is. Dit is inclusief koffie/ thee met iets lekkers. 

Tijdens de cursus is het mogelijk om het EHBO-kistje met meer dan 37 homeopathische middelen en het EHBO-boekje aan te schaffen.

De cursus vindt plaats in de Koningshoek waar rond 19.00 uur de kruidenthee of koffie voor u klaar staat, om rond 19.30 uur te kunnen beginnen. 

Data 2019 :  Cursus A : Maandag 25 maart en 1 april en  Cursus B: Donderdag 9 en 16 mei

                                  (Cursus A en B zijn dezelfde cursussen)  


Voor meer informatie of opgave mag u mij mailen of bellen. Ook als u wel belangstelling hebt en bovenstaande data niet kunt. Bij voldoende aanmeldingen plan ik dan weer nieuwe data in .
                                            Workshop  'Wikkelen'
Zo lang als er mensen zijn, worden planten en andere substanties gebruikt om dat wat ziek is beter en gezond te maken. Enerzijds door inwendige inname van heilzame substanties, anderzijds door uitwendige “inname”.

Dat laatste gebeurt bijvoorbeeld bij inwrijven van het lichaam, bij het wikkelen ervan en bij het therapeutisch baden. Eeuwen en eeuwenlang werden uitwendige toepassingen op de huid in allerlei situaties gebruikt en de wijsheid daarvan aan elkaar doorgegeven.
Ook wij willen deze wijsheid met jullie delen tijdens deze workshop. Wij zullen de werking en toepassingen van verschillende kruiden en dr. Hauschka producten uitleggen met daarbij de verschillende wikkels. De wikkels zijn speciaal voor ons gemaakt van natuurlijke materialen en zijn tijdens de workshop te bestellen. 
De verschillende wikkels kun je oa  inzetten bij blessures, buikklachten, keelklachten, klachten van de luchtwegen.  
 
Wanneer:  Woensdagavond:  24 april  of  15 mei of 12 juni 
                  Rond 19.00 uur staat de kruidenthee klaar, zodat we om 19.15 uur   kunnen beginnen.

                  De Workshop bestaat uit één avond.


Waar:        Koningshoek Slot 85 Almelo

De bijdrage is 25 euro,  dit is inclusief boekje over wikkels, kruidenthee / koffie met iets lekkers.

Aanmelding:    Ans van der Fels  -   info@studio-36.nl  -  06 21268586
                          Anita Korte  -   info@natuurkracht.nl  -  06 23306278